Vegetable Burger
28-30 min.
8 stk.

Beskrivelse

Daloons sprøde Grøntsagsbøf består af gulerødder, løg og ærter. Grøntsagsbøfferne er velkrydrede og fyldt med varme krydderier såsom timian, laurbær, gurkemeje, og nellike.
Grøntsagsbøffen tilberedes direkte fra fryseren i en varmluftsovn i ca. 20 min. ved 230 grader. Den tid kan du bruge på lækkert tilbehør.
Daloons Grøntsagsbøf gør sig særlig godt i en grab & go sandwich/pitabrød eller som tilbehør til lækre salater og spicy dips på buffeten.






Gulerødder (14%), løg (11%), ærter (11%). Vand. Rapsolie, panering (HVEDEMEL (HVEDEMEL, calciumcarbonat, jern, niacin, tiamin), dextrose, gær, salt), tørret kartoffel, hvedemel, (hvedemel, calciumcarbonat, jern, niacin, tiamin), porre (7%), majs (4%), kartoffelstivelse, salt, sukker, bouillon (grøntsagsekstrakter (gulerod, porre, løg, hvidløg), salt, solsikkeolie, krydderiekstrakter (timian, laurbær, nellike)), løgpulver, hvid peber, persille, gurkemeje.
Energi - 190 Kcal / 796 kJ
Fedt - 8,7 gram
heraf mættet fedt - 0,8 gram
Kulhydrater - 22,4 gram
heraf sukkerarter - 5,2 gram
Protein - 3,4 gram
Salt - 0,69 gram
Konvektomat: 180 ˚C i ca. 28 min.
Varmluftsovn 225 ˚C ca. 24 min. Friture 180 ˚C ca. 5 min.