Hvidkålsrouletter bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp
10 pers.
30-35 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre og nemme opskrift på klassiske Forstegte Hvidkålsrouletter bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp. Opskriften er nem at lave, og den er et sikkert hit på kantinens froskostbuffet.

Opskriften er perfekt til en kold efterårsdag på kantinens frokostbuffet eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Forstegte Hvidkålsrouletter
2-3 løg
2 fed hvidløg
3 ds. hakket tomat a 400 g
2-300 g dag gl. hvedebrød
3 spsk. madolie
2 tsk. timian – gerne frisk
Salt og peber
evt. ris/kartofler som tilbehør

Fremgangsmåde

De forstegte Hvidkålsrouletter tilberedes efter anvisning på emballagen og fordeles i et fad.

Tomatsauce:
Snit løg fint i tern, og rist dem blanke i lidt olie i en gryde.
Tilsæt de hakkede tomater samt hvidløg og lad saucen koge op. Krydres med lidt salt og peber.
Tomatsaucen overhældes hvidkålsrouletterne og bages færdige i ovnen.
Imens forberedes timianrasp

Timianrasp:
Daggammelt brød blendes til en grov rasp. Ristes med lidt olie på en pande, til det er gyldnet og sprødt. Tilsæt timian og lidt salt til sidst.
Drys den sprøde timianrasp udover Hvidkålsrouletterne ved servering.

Tips!
Retten kan eventuelt serveres med løse ris eller kartofler.

Produkt i opskrift

Forstegte Hvidkålsrouletter